Skatteverket umeå

Skatteverket: Startsida

Startsida | Skatteverket

Skatteverket – Tillsammans gör vi samhället möjligt.

Skatteverket – Tillsammans gör vi samhället möjligt

Deklaration och skatt – Umeå kommun

30 okt. 2020 — Skatteverket utfärdar id-kort för personer som är folkbokförda i Sverige och bevakar statens fordringar. Verksamheten bedrivs till största delen …

Skatteverket hanterar beskattning, fastighetstaxering, folkbokföring och registrering av bouppteckningar. Det är inte kommunen som gör det. Skatteverket utfärdar id-kort för personer som är folkbokförda i Sverige och bevakar statens fordringar. Verksamheten bedrivs till största delen via Skatteverkets kontor, som finns över hela landet. Kontoren tar emot och granskar deklarationer och hanterar andra skatteärenden åt medborgare och företag. En del kontor sköter även folkbokföringsärenden, som flyttningar och personbevis, och bouppteckningsärenden. Lämna deklaration Du kan deklarera elektroniskt via sms, telefon, app eller en e-tjänst på Skatteverkets webbplats. Du kan också skicka din deklaration på papper till den adress som står på din deklarationsblankett eller lämna den direkt till ditt lokala skattekontor.

Skatteverket – Skv Umeå – Storgatan 60, Umeå – Hitta.se

Hitta information om Skatteverket – Skv Umeå. Adress: Storgatan 60, Postnummer: 903 30. Telefon: 0771-567 5..

Skatteverket flyttar till det planerade kontorshuset på Östra …

Skatteverket flyttar till det planerade kontorshuset på Östra Station – Balticgruppen

9 juli 2021 — Skatteverket i Umeå flyttar till den planerade kontorsfastigheten på Östra Station – Umeås nya och hållbara stadsdel.

Skatteverket i Umeå flyttar till den planerade kontorsfastigheten på Östra Station – Umeås nya och hållbara stadsdel.

Umeå servicekontor – Statens servicecenter

På det här servicekontoret samarbetar vi med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket så du kan få hjälp med ärenden du …

Myndigheter samlade för dig. Ett kontor där du kan få hjälp med många myndighetsärenden.

Theresé Sjödin – Sektionschef – Skatteverket – LinkedIn

Umeå. Projektledare för implementering av ledningssystem för arbetsmiljö, OHSAS 18001, som är en internationell certifieringsbar standard.

Migrationsverket

Migrationsverket.se använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Hitta fastighetsbeteckning i Min karta – Lantmäteriet

Hitta fastighetsbeteckning i Min karta | Lantmäteriet

Hos Skatteverket kan du söka efter taxeringsvärdet på en fastighet för ett visst år. För att göra det behöver du ta reda på fastighetsbeteckningen.

Keywords: skatteverket umeå